fbpx
Besplatnu isporuku možete ostvariti za svaku kupovinu u iznosu preko 5,000rsd
Početna » Supermama magazin » Haakaa sakupljač kolostruma je osvojio prvo mesto na Baby Innovation Awards 2023.

Haakaa sakupljač kolostruma je osvojio prvo mesto na Baby Innovation Awards 2023.

Apsolutno smo oduševljeni što možemo da objavimo da je naš neverovatni sakupljač kolostruma osvojio veliku nagradu na dodeli nagrada za inovacije za bebe 2023! Tako je, ovaj neverovatan, ali jednostavan uređaj osvojio je svoju kategoriju, zauzevši prvo mesto u odeljenju Pribor za dojenje Proizvod godine, i ne možemo biti ponosniji.

Ovi sakupljači su dizajnirani da zadovolje veoma specifične potrebe – kao što možda već znate, kolostrum se tradicionalno sakupljao čvrstim plastičnim špricevama za jednokratnu upotrebu (ili ponekad samo plastičnom kašikom), što znači da je sakupljanje ovog dragocenog resursa često bilo neprijatno uz nepotrebne gubitke dragocene tečnosti. Postojala je potreba da se stvori alternativa za ove, nešto meko i za mamu i za bebu što bi se lako sterilisalo kako bi se moglo ponovo koristiti koliko god je potrebno.

 

Haakaa naporno radi sa profesionalcima i mamama širom sveta na stvaranju zaista korisnih, inovativnih proizvoda koji će mami učiniti život samo malo lakšim, čineći ovu pobedu još posebnijom. Procenjujući ovo, panel Independent Innovation Avards sačinjen od 12 profesionalaca višeg nivoa u industriji uzima u obzir ne samo inovacije, već i jednostavnost upotrebe, funkcionalnost, vrednost, uticaj i performanse, što znači da je Haakaa Colostrum Collector zaista izuzetan proizvod.

Želeli bismo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su probali i voleli sve naše proizvode, posebno Colostrum Collector. Naša misija je da nastavimo da stvaramo predmete poput našeg malog kolekcionara koji su jednostavni, ekološki svesni i nastavljamo da poboljšavamo živote svih porodica koje ih koriste.

Set za kolostrum

logo-footer
Pridružite se Supermama online zajednici! Čekaju vas saveti, trikovi, recepti i podrška na čarobnom putu odgajanja beba i dece. Tagujte nas da se zajedno divimo majčinstvu uz Supermamu!
Prijavite se na newsletter