fbpx
Besplatnu isporuku možete ostvariti za svaku kupovinu u iznosu preko 5,000rsd

Informacije o dostavi robe

Supermama doo, Bulevar Mihajla Pupina 165b, Beograd (u daljem tekstu Prodavac) ima zaključen ugovor sa kurirskim službama koja pruža usluge dostave pošiljaka na teritoriji Republike Srbije.

Prodavac inicira usluge kurirske službe tek kada je primio uplatu Kupca i pripremio pošiljku za slanje, osim u slučaju kada se plaćanje vrši pouzećem. Svaka porudžbina prilikom predaje kurirskoj službi, dobija svoj identifikacioni broj koji omogućava praćenje njenog statusa dok se nalazi u posedu kurira sve do trenutka isporuke. Identifikacioni broj pošiljke Kupcu Prodavac prosleđuje slanjem mail-a na adresu koju je Kupac ostavio prilikom kreiranja porudžbine ili slanjem sms-a na telefon koji je Kupac ostavio u kontakt podacima.

Kada god je u prilici Prodavac će kod kurirske službe inicirati uslugu „danas za sutra“ i slanje pošiljke obaviti istog dana za sve porudžbine primljene do 12h. U izuzetnim situacijama kada je slanje istog dana onemogućeno, maksimalan rok za slanje je 3 radna dana.

Trošak usluge kurirske službe je dodat u  krajnji iznos porudžbine i plaća ga Kupac.  Iznos poštarine je 360 RSD.

 

logo-footer
Pridružite se Supermama online zajednici! Čekaju vas saveti, trikovi, recepti i podrška na čarobnom putu odgajanja beba i dece. Tagujte nas da se zajedno divimo majčinstvu uz Supermamu!
Prijavite se na newsletter