fbpx
Besplatnu isporuku možete ostvariti za svaku kupovinu u iznosu preko 5,000rsd
Početna » Haakaa

Haakaa pumpice za izmlazanje, oprema za dojenje, mame i bebe

Haakaa je porodični brend sa Novog Zelanda koji roditeljima obezbeđuje sigurnu, prirodnu, netoksičnu i ekološku opremu za mame i bebe. Potpuno smo posvećeni stvaranju modernih, praktičnih i održivih proizvoda, bezbednih za našu decu kao i za našu planetu. Ponosni smo što u nas imaju poverenje mame, bolnice i eminentni stručnjaci širom sveta.

Svi Haakaa proizvodi su dizajnirani i testirani na Novom Zelandu, proizvedeni u odabranim naprednim međunarodnim fabrikama, u skladu sa najvišim svetskim bezbednosnim standardima kao što su Evropski EN14350 i Američki FDA.

U ponudi se nalazi najpoznatija pumpica za grudi – čuvena Haakaa, jedinstvene silikonske bradavice, silikonska oprema za hranjenje i negu beba kao i program za negu mame u postpartumu kao što su komprese za hlađenje perineuma i toplo hladne obloge za grudi.

 

logo-footer
Pridružite se Supermama online zajednici! Čekaju vas saveti, trikovi, recepti i podrška na čarobnom putu odgajanja beba i dece. Tagujte nas da se zajedno divimo majčinstvu uz Supermamu!
Prijavite se na newsletter